• Informatie: 0541-353505

Boek: De Zoon van God komt terug

Steun Saron door boeken te kopen. De opbrengst van dit boek gaat naar Stichting Vrienden van Saron.

De Zoon van God komt terug

De Zoon van God komt terug

Niemand weet de dag of het uur van Jezus komst. God de Vader weet die dag wél! Er is een dag bepaald, er is een uur bepaald. Jezus komt terug. Niemand ter wereld kan Hem tegenhouden. Op de dag en het uur door God de vader bepaald komt de Zoon van God terug. Bent u er klaar voor?

Omschrijving

Dit boek bevat een ernstige waarschuwing! De zoon van het verderf, de antichrist komt eraan. Trap niet in zijn val! De auteur wil de wereld waarschuwen voor de tijd die komen gaat, met als doel dat ze inziet dat de Zoon van God spoedig komt!
Niemand weet de dag of het uur van Jezus komst. God de Vader weet die dag wél! Er is een dag bepaald, er is een uur bepaald. Jezus komt terug. Niemand ter wereld kan Hem tegenhouden.

Op de dag en het uur door God de vader bepaald komt de Zoon van God terug. Bent u er klaar voor?

Lees meer: Boek: De Zoon van God komt terug

Boek: De hemel is ons Thuis

De hemel is ons thuisSteun Saron door boeken te kopen. De opbrengst van dit boek gaat naar Stichting Vrienden van Saron.

De hemel is ons Thuis

Omschrijving

'Ik stel het me zo voor: Jezus staat met tranen in Zijn ogen en zegt tegen Zijn leerlingen: 'Ik wil dat waar Ik ben jullie ook zullen zijn.' Jezus zit nu aan de Rechterhand van onze hemelse Vader. Hij wil dat wij allemaal bij Hem zullen zijn en de glorie en rijkdom van de hemel mogen ervaren. Hebben wij ook dat diepe verlangen naar de hemel?' Johan 't Hart

Lees meer: Boek: De hemel is ons Thuis

Boek: Liefde van Jezus in de Psalmen

Boek-Jezus-liefde-in-de-psalmenSteun Saron door boeken te kopen. De opbrengst van dit boek gaat naar Stichting Vrienden van Saron.

Liefde van Jezus in de Psalmen

Omschrijving van deFakkel.nl:

In dit boek laat Johan t' Hart zien dat de Psalmen bijzonder bemoedigend zijn. Hij doet dit vanuit het perspectief van de liefde van Jezus, die als het ware oprijst uit de Psalmen, zoals iemand die oprijst uit het water. De auteur wil de zoekende en twijfelende mensen helpen de Psalmen goed te lezen en te begrijpen. Hij wil je versteld doen staan over de intense liefde van Jezus voor jou! Er staat in de Psalmen veel over de geweldige toekomst die ons te wachten staat. Een wereld waarin alles goed is, de schepping bloeit als nooit tevoren, en waarin echte vrede is. Een wereld waarin mensen het goede voor elkaar zoeken. Je bent van harte uitgenodigd die wereld binnen te gaan. De toegang is gratis, dankzij Jezus. Johan t' Hart neemt je in dit boek mee op reis. Via de Psalmen gaat hij door de Bijbel en laat verrasende doorkijkjes zien in het hart van God. We krijgen te maken met angst, onzekerheid, zonde en vergeving, blijdschap en vrolijkheid, zorgzaamheid en eenzaamheid. Ontmoet Jezus, de Zoon van God, de Zoon van David, de Goede Herder!

Lees meer: Boek: Liefde van Jezus in de Psalmen

Boek: Liefde van Jezus in de Psalmen (deel 2)

Cover de Liefde van Jezus in de psalmen (deel 2)Steun Saron door boeken te kopen. De opbrengst van dit boek gaat naar Stichting Vrienden van Saron.

Liefde van Jezus in de Psalmen (deel 2)

Omschrijving van deFakkel.nl:

In het tweede deel van deze serie gaat de auteur in een heldere en vlotte stijl vers voor vers door de Psalmen 26-50. Daarbij is de gevolgde methode vrij uniek te noemen. 
U wordt uitgedaagd om mee te denken en mee te voelen met de psalmdichter. Er zijn Psalmen die doordrenkt zijn van geloofszekerheid, maar ook Psalmen waarin angst een grote rol speelt. Er zijn ook vragen naar God toe. De auteur neemt u mee, om daarop samen met u, over door te denken. Hij gaat door de Bijbel heen op zoek naar antwoorden.Vele aspecten passeren de revue: liefde, het recht van God, het hart van Jezus, de toekomst, de regering van God, angst en wanhoop, vragen naar God toe, vragen van God voor u, etc. 

De Psalmen geven een prachtig beeld van het verlangen van Jezus om dicht bij de mens te zijn, hen te bemoedigen en te troosten. Het verlangen van Jezus gaat ook veel verder dan dit leven op aarde. Hij biedt u het eeuwige leven aan. Een leven dat zó feestelijk is en zó vol is van vreugde, dat het al in dit leven iets is om vol verwachting naar uit te kijken.Het boek is uitermate geschikt om samen met elkaar te lezen op een Bijbelstudievereniging of huiskring, maar het is vooral geschikt om sámen te lezen met iemand die op zoek is naar de wortels van het christelijk geloof. Het is de diepste wens van de auteur dat mensen die dit boek lezen, verlangen krijgen om Jezus te ontmoeten en tot geloof in Hem te komen. 

'Bedenk hoeveel de Vader van ons houdt! Zijn liefde voor ons is zo groot, dat Hij ons Zijn kinderen noemt. En dat zijn we ook. Maar de mensen die bij de wereld horen, begrijpen niet dat wij Gods kinderen zijn. Dat komt doordat ze God niet kennen.' (1 Johannes 3:1)

Lees meer: Boek: Liefde van Jezus in de Psalmen (deel 2)

Boek: Liefde van Jezus in de Psalmen - Deel 3

cover psalmen 3 resizedSteun Saron door boeken te kopen. De opbrengst van dit boek gaat naar Stichting Vrienden van Saron.

De liefde van Jezus in de Psalmen - deel 3 (Psalm 51 - 75)

Omschrijving van zoeklichtwebshop.nl:

Johan 't Hart, schrijver van het boek De hemel is ons thuis en van de serie 'De liefde van Jezus in de Psalmen' neemt in dit derde deel de Psalmen 51-75 onder de loep.
De auteur laat op indringende wijze de Psalmen de revue passeren en neemt u mee in de reis die God met ons maakt in het leven.

De Psalmen zijn uit het leven gegrepen en laten de worstelingen zien waarin we ons kunnen bevinden. Ze laten ook de antwoorden zien die Jezus aan ons geeft. Het zijn wel antwoorden die Hem alles hebben gekost. De Psalmen laten ook zien dat het niet de omstandigheden zijn die ons geluk bepalen, maar dat ons geluk ligt in God.
De liefde van Jezus schijnt door de Psalmen heen en biedt hoop in dit leven.

'Een nieuw gebod geef Ik u, namelijk dat u elkaar liefhebt, zoals Ik u liefgehad heb, moet u ook elkaar liefhebben.' (Jezus)

Lees meer: Boek: Liefde van Jezus in de Psalmen - Deel 3

Doneer nu

Steun ons door een donatie over te maken via iDeal.

Geef een omschrijving

Kies jouw bank

De betaling wordt afgehandeld door Targetpay.

saron

Bezoek de website van Pastoraal Centrum Saron

Saron pastoraal Centrum christelijke hulp

Welkom

Stichting Vrienden van Saron heeft als doel om christelijke pastorale hulp in Nederland te ondersteunen. Saron Pastoraal Centrum heeft onze speciale aandacht. 

Ontstaan Vrienden van Saron

Vrienden van Saron is ontstaan vanuit Saron Pastoraal Centrum met het verlangen om mensen te helpen zorg te ontvangen wanneer dit niet vanzelfsprekend is.

Contact

  • Adres: Paandersdijk 2 - 7588 PZ - Beuningen (Ov.)
  • Tel: 0541-353505
  • Fax: 0541-356065
  • Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.