• Informatie: 0541-353505

Bestuursleden stellen zich voor

In het bestuur van Stichting Vrienden van Saron zitten de volgende bestuursleden.

Gerrit Beking

Functie: Voorzitter

MotivatieIk ben geboren op 6 september 1953, gelukkig getrouwd met Ellen, samen zijn wij ouders van vier volwassen kinderen en inmiddels oma en opa van 6 kleinkinderen. Ik ben part-time werkzaam als kaasverkoper op de markt en daarnaast door Gods genade al jarenlang in actieve dienst van de Heer en Zijn gemeente als evangelist en van daaruit in verschillende bestuurlijke geledingen betrokken. Zo ook met Saron, al vanaf het ontstaan in 1970 tot op heden, nu als voorzitter van St. Vrienden van Saron!

Norton de Jong 

Functie: Secretaris

MotivatieMijn naam is Norton de Jong en ik ben geboren op 21 december 1971 in Enschede. Ik kerk bij de Baptistengemeente Het Trefpunt in Enschede-Noord. Als kleinzoon van ds. M de Jong, de oprichter van Saron, heb ik mij natuurlijk altijd betrokken gevoeld. Als bestuurslid van Vrienden van Saron hoop ik iets bij te kunnen dragen om er voor te zorgen, dat mensen die hulp nodig hebben die kunnen krijgen en dat ze Gods grote Genade en Liefde mogen leren kennen.

Johan 't Hart

Functie: Penningmeester

Motivatie: Ik ben geboren op 20 oktober 1953, vader van zes kinderen, inmiddels opa, en ben gelukkig getrouwd met Evie. Zij heeft jarenlang vrijwilligerswerk gedaan voor Pastoraal Centrum Saron en door haar ben ik in aanraking gekomen met dit prachtige werk.

Een aantal jaren geleden heb ik het bedrijf, wat ik samen met mijn broer had, verkocht en geniet  nu van de vrije tijd. Ik vul dit o.a. met vrijwilligerswerk in en zo ben ik bestuurslid van  Stichting Present Maassluis. Daarbij zetten wij ons in voor de mensen die geen helper hebben. Ook zit ik in de thuisfrontcommissie voor Albert en Esther Knoester die in Israël wonen. Saron heeft iets bijzonders, wat moeilijk in woorden is te vatten. De bijzondere omgeving, die rust uitstraalt zal daar zeker toe bijdragen. Maar heel het werk van Saron is er op gericht om iets van Jezus te laten zien. De HERE die nabij de gebrokenen van hart is, en die de verslagenen van geest verlost. Het is een voorrecht daar iets in te mogen bijdragen

Jan Hartman

Functie: Algemeen bestuurslid

Motivatie: Mijn naam is Jan Hartman, geboren op 14 maart 1960 en getrouwd met Liesbeth.Samen hebben we drie zonen en inmiddels zijn wij ook opa en oma. Wij kennen Saron al vele jaren en Liesbeth is een periode lid geweest van de cliëntenraadvan Saron. Sinds een paar maanden (december 2017) mag ik als bestuurslid deel uitmaken van St. Vriendenvan Saron. We mogen in afhankelijkheid van onze Heer en Heiland samen bouwen aan Zijn Gemeente, waar Saron en Vrienden van Saron een onderdeel van zijn. Omzien naar de gebroken medemens is een duidelijke Bijbelse oproep en daar wil ik graag aan voldoen. We hebben elkaar daarin nodig, zowel door gebed als ook met uw/onze financiële bijdragen.

Doneer nu

Steun ons door een donatie over te maken via iDeal.

Geef een omschrijving

Kies jouw bank

De betaling wordt afgehandeld door Targetpay.

saron

Bezoek de website van Pastoraal Centrum Saron

Saron pastoraal Centrum christelijke hulp

Welkom

Stichting Vrienden van Saron heeft als doel om christelijke pastorale hulp in Nederland te ondersteunen. Saron Pastoraal Centrum heeft onze speciale aandacht. 

Ontstaan Vrienden van Saron

Vrienden van Saron is ontstaan vanuit Saron Pastoraal Centrum met het verlangen om mensen te helpen zorg te ontvangen wanneer dit niet vanzelfsprekend is.

Contact

  • Adres: Paandersdijk 2 - 7588 PZ - Beuningen (Ov.)
  • Tel: 0541-353505
  • Fax: 0541-356065
  • Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.