• Informatie: 0541-353505

Doelstelling

Stichting Vrienden van Saron heeft als doel het financieel en/of materieel ondersteunen van personen die bij Pastoraal Centrum Saron in Beuningen (Ov) binnenkomen met een hulpvraag  en daarbij niet in staat zijn om de kosten van de noodzakelijke hulp uit eigen middelen te voldoen en aantoonbaar geen beroep kunnen doen op enige andere financieringsbron, zoals (semi)overheid, kerkelijke gemeente, familie of andere particuliere bronnen.

De statuten van de Stichting Vrienden van Saron geven de stichting ook ruimte om ondersteuning te geven aan personen en/of instellingen die zich inzetten voor personen uit de zelfde doelgroep en dus een hulpvraag hebben op pastoraal, psychisch of maatschappelijk terrein, dan wel vastgelopen zijn in arbeids-, gezins- of andere levenssituaties. Het moet dan wel gaan om hulp vanuit Bijbels perspectief en zonder winstoogmerk. Primair zullen de activiteiten echter dienstbaar zijn aan het pastorale centrum in Beuningen.

Doneer nu

Steun ons door een donatie over te maken via iDeal.

Geef een omschrijving

Kies jouw bank

De betaling wordt afgehandeld door Targetpay.

saron

Bezoek de website van Pastoraal Centrum Saron

Saron pastoraal Centrum christelijke hulp

Welkom

Stichting Vrienden van Saron heeft als doel om christelijke pastorale hulp in Nederland te ondersteunen. Saron Pastoraal Centrum heeft onze speciale aandacht. 

Ontstaan Vrienden van Saron

Vrienden van Saron is ontstaan vanuit Saron Pastoraal Centrum met het verlangen om mensen te helpen zorg te ontvangen wanneer dit niet vanzelfsprekend is.

Contact

  • Adres: Paandersdijk 2 - 7588 PZ - Beuningen (Ov.)
  • Tel: 0541-353505
  • Fax: 0541-356065
  • Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.