• Informatie: 0541-353505

Doelstelling

Stichting Vrienden van Saron heeft als doel het financieel en/of materieel ondersteunen van personen die bij Pastoraal Centrum Saron in Beuningen (Ov) binnenkomen met een hulpvraag  en daarbij niet in staat zijn om de kosten van de noodzakelijke hulp uit eigen middelen te voldoen en aantoonbaar geen beroep kunnen doen op enige andere financieringsbron, zoals (semi)overheid, kerkelijke gemeente, familie of andere particuliere bronnen.

Lees meer: Doelstelling

Identiteit

Net als bij Stichting Pastoraal Centrum Saron ligt de grondslag van de identiteit van Stichting Vrienden van Saron  in de Bijbel als Gods ge├»nspireerde, onfeilbare en gezaghebbende Woord en aanvaardt Jezus Christus als Gods Zoon de Messias, die door zijn verzoenend lijden en sterven en opstanding uit de dood de enige weg is tot God de Vader en mens eeuwig leven geeft.

Vrienden van Saron wil op een blijmoedige wijze het evangelie uitdragen in het geloof dat de Heilige Geest mensen tot herstel kan leiden. De verrichtte activiteiten zijn gebaseerd op Bijbelse waarden als dienstbaarheid, verantwoordelijkheid, liefde en respect jegens de naaste. De realisering van deze waarden geschiedt uit liefde tot God en tot de naaste vanuit een persoonlijk geloof en relatie in Jezus Christus van iedere medewerker van Stichting Vrienden van Saron.

Doneer nu

Steun ons door een donatie over te maken via iDeal.

Geef een omschrijving

Kies jouw bank

De betaling wordt afgehandeld door Targetpay.

saron

Bezoek de website van Pastoraal Centrum Saron

Saron pastoraal Centrum christelijke hulp

Welkom

Stichting Vrienden van Saron heeft als doel om christelijke pastorale hulp in Nederland te ondersteunen. Saron Pastoraal Centrum heeft onze speciale aandacht. 

Ontstaan Vrienden van Saron

Vrienden van Saron is ontstaan vanuit Saron Pastoraal Centrum met het verlangen om mensen te helpen zorg te ontvangen wanneer dit niet vanzelfsprekend is.

Contact

  • Adres: Paandersdijk 2 - 7588 PZ - Beuningen (Ov.)
  • Tel: 0541-353505
  • Fax: 0541-356065
  • Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.